top of page

Gyógynövények kutyáknak könyv (2015) 

Marton Zsófia és Dr. Szilágyi Máté "Gyógynövények kutyáknak" című könyve  segítséget nyújt ahhoz, hogy a természet adta gyógyhatású növények visszatérhessenek kutyáink napi étrendjébe. 

 

Az állatorvos és agrármérnök szerzőpáros részletesen ír gyakorlati tudnivalókról, melyek segítik mind a szakembereket, mind a kutyatartókat, hogy eldönthessék: mikor, melyik kutyabetegség esetén javasolt a gyógynövényekhez fordulni segítségért.

 

Kitérnek olyan kényes témákra is, mint a táplálékallergia valódi okai, a helyes étrend, a szivárgó bél szindróma, vagy a kutya dominanciájának megbetegítő hatása.

fitocanini_konyvborito_OK_highres 2.jpg

A gyógynövények kutyáknak könyv Neked ajánlott, ha: 

Raw Beef Steak
  • BARF-ozol vagy nagyon odafigyelsz kutyád helyes táplálására

  • kutyád a családtagod, jóbarátod, és sokáig magad mellett szeretnéd tudni

  • munka- vagy sportkutyád van, és fontos számodra kutyád kiváló teljesítménye és strapabírása

  • lakásban tartott kutyusod életmódját szeretnéd minél természetközelibbé tenni

  • állatorvos vagy asszisztens vagy, és szeretnél pácienseiteknek naprakész információkkal szolgálni gyógynövényes kérdéseikre, igényeikre

  • kutyakozmetikus vagy, és természetes módon is hozzájárulnál a négylábú kliensek ápolásához

  • ebtenyésztő vagy, és érdekel, hogyan hozd ki a legtöbbet tenyészkutyáidból

  • kiképző vagy, és a kutyák viselkedésének természetes anyagokkal történő befolyásolása is érdekel

  • egyszerűen csak fontos Neked négylábú barátod, és az egészségét igyekszel természetes anyagokkal megőrizni, helyreállítani

Kukkants bele a könyvbe!

Az igényes, 180 oldal terjedelmű kézikönyvben és Házi patika mellékletben a szerzők saját tapasztalataik alapján írnak a kutyák kezelésében használható gyógynövényekről.

Olvashatsz arról, hogy hogyan lehet megelőzni a leggyakoribb kutyabetegségeket. De arról is, hogy amikor a modern orvostudomány tehetetlen, akkor mindeközben miért  kezelhetőek sikeresen a krónikus, nem javuló betegségek helyesen összeállított, kutyák számára készült gyógynövény-keverékekkel. 

Megtudhatod, hogy mi a táplálékallergia valódi oka, mi az a szivárgó bél szindróma, miért megbetegítő a családi kedvenc dominanciája, milyen gyógynövények valóak a kutyás Házi patikába. Mindezt nagyon közérthetően és izgalmasan találod meg a könyvben.

Natural Medicine
bottom of page