top of page
Dog Running

ESETLEÍRÁS

FitoCanini® gyógynövény-keverékek

Kedves Vásárlóink!

A legnagyobb öröm, ha arról olvashatunk, hogy kutyáitok jobban lettek a gyógynövényeink hatására.

Ez teszi a munkánkat hivatássá, emiatt tesszük szívvel-lélekkel azt, ami a gyógyulás felé viszi állataitokat.

Hálásak vagyunk minden visszajelzésért!

Amennyiben időd, kedved engedi, és szívesen adnál nekünk egy rövid esetleírást a kutyusodról, két fotóval, akkor örömmel ajándékoznánk meg Téged egy 1000 Ft-os ajándékkuponnal! 

EKCEWIN

1000 Ft-os KUPON

Az e-mailcímhez kötött kupon

a www.fito-store.com webshopban váltható be, bármely FitoCanini® termék

vásárlása esetén.

 

A kupon kiadását követően legalább 6 hónap rendelkezésre áll a vásárláshoz.

A kuponnal viszonozni szeretnénk az ismételt vásárlásokat, valamint a FitoCanini® termékekbe és csapatunkba vetett bizalmat,

és az esetleírást.

Dog Portrait

ESETLEÍRÁS

Amennyiben úgy dönt, hogy megírja a FitoCanini® gyógynövényekkel

kezelt kedvence gyógyulásának

vagy állapotjavulásának történetét,

akkor kérjük, hogy

töltse ki az esetleírásokhoz készített

1 perces kérdőívünket

és küldjön fotót a fitocanini@gmail.com címre.

FitoCanini® KUTYÁS esetleírások

- tartalmi szempontok -

Az 1000 Ft-os kupont legkésőbb 1-2 munkanapon belül elérhetővé tesszük, 

amint az alábbiak beérkeztek hozzánk e-mailben:

 

KÉP, FOTÓ, VIDEÓ

Legalább egy egész alakos képet kérnénk az esetleírásban szereplő kutyusról, amivel a szöveget megoszthatjuk az oldalainkon. Fontos, hogy a kép jogtiszta legyen (tehát, ha idegen kutya vagy ember szerepel a képen, akkor legyen erről írásos hozzájárulás).

A fitocanini@gmail.com címre várjuk az anyagokat (kérjük, a tárgymezőben vagy megjegyzésben szerepeljen, hogy esetleíráshoz készült, hiszen ez a tanácsadói oldalunk is). 

A betegséggel kapcsolatos fotó (pl. fogkő, seb, kihullott szőr, gyulladt szem) vagy videó opcionális: örülünk, ha kapunk, de nem "kötelező".

Az esetleírásos e-mail elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az oldalainkon a FitoCanini® márka és a termékek népszerűsítésével összekapcsolva megjelenjenek azok az információk (szöveg, kép, videó), amiket elküldött. 

 

SZÖVEG

Nem várunk kisregényt, de ha hosszúra sikerül, annál jobb, mert mi, kutyások általában szeretünk sztorizgatni...

tartalom kép, fotó
Ajánlás, Musu copy.jpg
Ajánlás, Csili, Cselszi copy.jpg

ESETLEÍRÁSOS SZÖVEG TARTALMA

Kérjük, az alábbiakat mindenképp említse meg a kérdőív kitöltése során:

  • NÉV: kutya (kutyák) neve, kora, neme

  • BETEGSÉG: betegség vagy állapot, amiért gyógynövényeket evett az esetleírásban szereplő eb (pl. megelőzés, versenyfelkészülés támogatása, betegség állatorvosi kezelésének kiegészítése)

  • TERMÉK: az alkalmazott FitoCanini® gyógynövény-keverék(ek) neve

  • HATÁS: elért eredmények, sikerek, amikben része volt a FitoCanini® termékeknek, tehát a hatásosságról pár szó (pl. a kutyus jobban lett, gyógyult a bőre, visszanőtt a szőre, enyhült/megszűnt a sántítás, kigyógyult a fertőzésbél, kiegyensúlyozottabbá vált, javult a kedélyállapota, emésztése)

 

Végül, de nem utolsó sorban jól esne, ha megemlítené, miért tudná másoknak a FitoCanini®-t ajánlani (pl. termékek hatásossága, tanácsadónk szakmai felkészültsége, hozzáállása, a csomagküldés gyorsasága, pontossága, hasznos információk a Gyógynövények kutyáknak című könyvben, illetve bármi, ami fontos lehet és pozitívum a csapatunkban).

tartalom szöveg

TIPP, JAVASLAT az esetleírásokhoz

Nem mindig gyógyulnak meg a kutyák, ezt mi is nagyon jól tudjuk. Az évek során megtanultuk a részeredményeket is értékelni, hiszen nagyon is tisztában vagyunk vele, mekkora erőfeszítést igényelnek időnként ezek is (pl. krónikus ízületi gyulladásos kutyák tünetmentes szinten tartása).

 

Éppen ezért nem csak a "csodával határos gyógyulás" beszámolóit várjuk, sőt, azok a ritkábbak, hanem egy objektív leírást arról, hogy milyen eredményeket tapasztalt a FitoCanini® gyógynövények alkalmazása során, majd egy rövid értékelést, hogy  mennyire találja hasznosnak, sikeresnek a kezelést.

 

Az teljesen rendben van, ha a kutya a gyógyszerek kiegészítésére és utókezelésre kapott gyógynövényeket. Mi is gyakran így szoktuk ajánlani a termékeinket: ez alól csak a megelőzés, a krónikus állapotok szinten tartása és az enyhe esetek a kivételek.

 

Semmi gond, ha más kiegészítőt is kapott az eb, vagy menet közben terapeuta kezelte, esetleg környezetváltozás vagy étrendváltás is történt. Tudjuk jól, hogy a gyógyulás, az állapotjavulás a legtöbb esetben csapatmunka: a kutya, a gazdi, a többi falkatag, az állatorvos, a terapeuták és a készítmények gyártói is benne vannak az elért sikerekben. A mienktől eltérő termékek márkáját (jogi vonatkozás miatt) nem jeleníthetjük meg (de a típusát, pl. porcépítő anyag, vitamin, ásványi anyagok feltüntethetjük). 

tipp, javaslat
Ajánlás, Roni Németh Laura3 copy.jpg
Ajánlás, Rászti.jpg

Az esetleírásokkal célunk az is, hogy a kutyásoknak megmutassuk,

a kedvencek gyógyulásában nem minden fekete vagy fehér: nem maguktól és főleg nem könnyen jönnek az eredmények.

Ezért nyugodtan le lehet írni a viszontagságokat, hullámvölgyeket, hiszen ezek is a kutyás élet velejárói.

Köszönjük, ha elolvasta az írásunkat, most pedig

mi is szívesen olvasnánk az esetleírást! :-)

bottom of page