top of page
BŐR, SZŐR, SZARU MOTÍVUM.png
BŐR, SZŐR, SZARU logo.png

FitoCanini® gyógyhatású termékek

BŐR, SZŐR, SZARU

BLOF

BLOF 

gyógynövény-keverék

töredezett, lassan növő karmok, száraz bőr

150g

1200g

Az egészséges és ellenálló bőr, szőrzet, hosszú szőrök, kutya talpbőr, karmok és paták megőrzését, felépülését és növekedését elősegítő, valamint az allergiás vagy gombás bőrbetegségek és nehezen gyógyuló sebek regenerációját támogató gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

BLOFPLUS

BLOF PLUS 

gyógynövény-keverék

csökkent tápanyag-felszívódás, vérképzési zavarok, korpásság

150g

1500g

Felszívódási zavarok vagy a vörösvértestek szétesésével járó betegségek miatt kialakuló vérszegénység, anémia esetén a vérképzés támogatására szolgáló gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

EKCE

EKCE 

gyógynövény-keverék

nedves ekcéma, gennyes bőr- és fülgyulladás

150g

1200g

Nedves jellegű ekcéma, gennyképződéssel járó bőrbetegségek, váladékozással járó fülgyulladás, csüdsömör kiegészítő kezelésére szolgáló, szárító, hámregenerációt fokozó és allergiahajlamot csökkentő gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

EKCEWIN

EKCEWIN 

gyógynövény-keverék

száraz ekcéma, szőrhullás, viszketés

150g

1200g

Száraz jellegű ekcéma, száraz bőr okozta viszketés, szőrhullás, váladékozással nem járó fülgyulladás, valamint a bőr gombás megbetegedéseinek kiegészítő kezelésére szolgáló, hámregenerációt fokozó, allergiahajlamot csökkentő, folyadékháztartást támogató gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

HELPER

HELPER 

gyógynövény-keverék

szteroidok

150g

1000g

Allergiás betegségek esetén a kortikoszteroidok hatását kiegészítő, a mellékvese-szteroidok és a szteroid gyógyszerek hatását fokozó és elnyújtó, légzéskönnyítő, keringést támogató, allergiás tüneteket enyhítő és enyhén nyugtató gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

HESPAS

HESPAS 

gyógynövény-keverék

folyadékháztartás, bélflóra zavara, egyensúlytalansága

150g

1800g

Májregenerációt támogató, emésztést szabályozó, a folyadékháztartásra és a bélflórára kedvezően ható, ezzel az egészség és vitalitás megőrzését nagyban elősegítő gyógyhatású termék kutyáknak, lovaknak és nyulaknak.

IMMUN

IMMUN 

gyógynövény-keverék

immunrendszer alulműködése, fertőzések

150g

1000g

Az immunrendszer működését serkentő, az állat betegségekkel szembeni ellenálló képességét fokozó, immunválaszt erősítő gyógyhatású termék lovaknak és kutyáknak.

LIMRE

LIMRE-D 

gyógynövény-keverék

nyirokkeringés zavara,

ödéma, nyirokérgyulladás

150g

1200g

Nyirokérgyulladás és a lábvégekben fennálló renyhe nyirokkeringés esetén a nyirokkeringés támogatására szolgáló gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

NOSPASPLUS

NOSPAS PLUS 

gyógynövény-keverék

életenergia lecsökkenése, kimerültség és kondícióromlás

150g

1500g

Ginzeng tartalmú roboráló, erősítő, vitalitást fokozó gyógyhatású termék lovaknak és kutyáknak. Elhúzódó betegség, szőrváltás, intenzív tréning, fedeztetési szezon, tartós stresszhatás vagy éhezés miatt legyengült, kimerült, lefogyott állatok roborálására javasolt. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

SOME

SOME 

gyógynövény-keverék

nyári ekcéma, fényérzékenység

150g

1200g

Rovar- és bolhanyál allergia, nyári ekcéma és májfunkciócsökkenés miatt kialakuló fényérzékenység, bőrallergia és bőrgyulladás kiegészítő kezelésre alkalmazható, allergiás hajlamot csökkentő, májvédő, hámerősítő gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

SOME-D

SOME-D 

gyógynövény-keverék

nyári ekcéma, fényérzékenység

150g

1200g

Rovar- és bolhanyál allergia, nyári ekcéma és májfunkciócsökkenés miatt kialakuló fényérzékenység, bőrallergia és bőrgyulladás kiegészítő kezelésre alkalmazható, allergiás hajlamot csökkentő, májvédő, hámerősítő gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

TOXIL

TOXIL 

gyógynövény-keverék

salaktalanító kúrák

150g

1000g

Méregtelenítést támogató, anyagcserét fokozó, salaktalanító kúrákra alkalmas gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

UVET

UVET 

gyógynövény-keverék

szemek, kötőhártya-gyulladás, uveitis

150g

1200g

Tartósan fennálló könnyezés, kötőhártya gyulladás (konjuktivitis), belső szemgyulladás (uveitis) és lovaknál a havi vakság (ERU) kiegészítő kezelésére alkalmazható gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

DOGFACE2_.jpg

SIKERTÖRTÉNET, GYÓGYULÁS GYÓGYNÖVÉNYEKKEL

Oszd meg velünk!

Ha kutyád a gyógynövényeink hatására lett jobban, vagy akár ki is gyógyult betegségéből, akkor eszméletlenül jó lenne olvasnunk erről néhány inspiráló mondatot, és nagyon örülnénk egy fotónak is a kutyádról vagy Rólatok.

BŐR, SZŐR, SZARU MOTÍVUM.png

BŐR, SZŐR, SZARU, SZEM

bottom of page