top of page

Gyakori kérdések

Ha még nem hallottál rólunk, akkor talán érdemes itt kezdened. Amennyiben nem kapsz választ honlapunkon valamely felmerült kérdésedre, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal!

 • Mi a FitoCanini®?
  A FitoCanini® a kutyáknak és macskáknak készült gyógynövény-keverékeink márkaneve. Lovaknak a FitoCavallo® termékeink alkalmazhatók. 2020-tól összevont névvel forgalmazzuk termékeinket: FitoCavallo® & FitoCanini® márkanév alatt, mivel a kutyás és lovas termékek összetétele megegyezik, csupán a kiszerelésben van különbség.
 • Hogyan lehet felhasználni a FitoCanini gyógynövény-keverékeket?
  A termékek porított gyógynövények, melyeket az állatok eledeléhez kell keverni, naponta 1x vagy 2x. Több céllal alkalmazhatjuk ezeket: 1. a kutya/macska egészségének megőrzésére 2. egyes betegségek megelőzésére 3. az állatorvosi kezelés kiegészítésére 4. az állatorvosi kezelés folytatására, betegségek utókezelésére
 • A kutyák megeszik a gyógynövényeket?
  Igen! Meglepő módon a legtöbb kutya igen jó étvággyal fogyasztja a növényi porokat az étrendjében. Vannak finnyásabb kutyusok: nekik szoktatási időre lehet szükségük. ilyenkor csak egészen kis adaggal kezdünk, majd fokozatosan növeljük a mennyiséget.
 • Honnan tudhatom, hogy melyik gyógynövények lennének jók a kutyámnak, és azokat hogyan adagoljam?"
  A gyógynövények iránt érdeklődőknek ajánlott-kötelező olvasmány a Gyógynövények kutyáknak című könyv. Akinek nincs fitoterápia végzettsége, annak nem ajánljuk, hogy önmaga keverjen össze gyógynövényeket a kutyája számára, mert akár bajt is okozhat! A FitoCanini termékek biztonságosak, címkéjükön rajta van a pontos adagolás. Önállóan is lehet közülük választani: a kutya állapota/betegsége alapján.
 • Mi a helyzet akkor, ha nem tudom egyedül eldönteni, melyik terméket válasszam?"
  Semmi baj! Azért vagyunk, hogy segítsünk. A választásban ingyenes állapotfelméréssel és termékajánlással segít szakértő csapatunk.
 • Hol vásárolhatom meg a termékeket?
  A hivatalos webáruház a www.fito-store.com oldalon működik, de egyre több állatorvosi rendelőben, patikában és takarmány-kereskedőnél kaphatók már a termékeink.
bottom of page