Tanácsadás

Üdvözöllek, Marton Zsófia vagyok!

Szakterületem az Állatorvosi fitoterápia (gyógynövények etetése állatokkal). Termékfejlesztő és szakíró vagyok. Az állatorvosi és az agrár felsőoktatásban is megfordulok időnként. Szívügyem a szemléletformálás.

Gyermekkorom óta nagyon szeretem az állatokat. Sajnos több beteg lovam és kutyám is volt, így sok tapasztalatot szereztem e téren.

 

Agrármérnökként a takarmányozás és a gyógynövények volt az érdeklődési köröm, ebből írtam a diplomámat, majd 8 évig EU takarmányjoggal foglalkoztam a mostani NÉBIH elődjében.

Szeretek írni, úgyhogy több könyvet és számos cikket írtam arról, hogy az állatokat betegségeik esetén milyen gyógynövényekkel, és hogyan lehet támogatni.

Számomra fontos, hogy az elméleti tudásom magas szinten álljon, ugyanakkor a gyakorlati tapasztalatok se hiányozzanak. Állandóan tanulok! 

Elárulom azt is, hogy a receptjeimet és az életfilozófiámat áthatja a Hagyományos Kínai Orvoslás, melynek tanait igen közel állónak érzem magamhoz.

Ha szeretnél tanácsadást és állapotfelmérést a kutyád számára, akkor nyugodtan keress meg engem! Erre ezen a linken van lehetőséged: 

fitocanini_konyvborito_OK_highres 2.jpg

Érdekelnek a gyógynövények?

A Gyógynövények kutyáknak könyvben még többet megtudhatsz arról, hogyan segítsd kutyád felépülését egy természetes és szelíd gyógymóddal.

 

A könyv alapos, ugyanakkor érthető nyelvezete miatt igazán olvasmányos. 

 

Minden kutyásnál ott a helye!