top of page

Borisz esete

G.-B. Csillától kaptuk ezt a leírást Boriszról, akinek a környezeti allergiája sokat javult a gyógynövényes kezelés során. Az előtte-utána fotókat követően olvashatjátok Csilla visszajelzését, amit nagyon szépen köszönünk!

Amennyiben hasonló jó tapasztalatod van velünk, megköszönjük, ha küldesz nekünk egy esetleírást, fotókkal. :-)

Borisz a gyógynövényes kezelés előtt

Borisz a gyógynövényes kezelés után

Esetleírás a gazditól:

"Borisz egy 2 éves, francia bulldog kan. Környezeti allergiája van.

Tünetei: vakarózás, lábrágás, száraz bőr. A parlagfű és feketeüröm virágzásának tetőpontján gyulladt bőr, foltokban hulló szőr és gombás felülfertőződés is kísérte.

Kb. fél éves kora óta küzdünk ezzel, allergiateszt mutatta ki, hogy mindenféle atkára és több növényre is allergiás.

Hiposzenzibilizáló oldattal kezeljük hosszútávon, egy ideig szedett szájon át szedhető gyógyszert és injekciót is (egy ideig hatásos volt), erős tünetek esetén antihisztamint és szteroidot is kapott.

Az állatorvos támogatta a gyógynövényes kiegészítő kezelést.

Az Ekcewin és a Hepa kombinációjának köszönhetően hamarabb túllettünk a durva allergiaszezon okozta bőr és szőrproblémákon.

A foltokban kihullott szőre szépen visszanőtt. Az allergiás viszketés is sokat mérséklődött. Szerencsére a gyógyszereket szinte teljesen el tudtuk hagyni, így is kevésbé terhelve a máját. A kedve is jobb lett a viszketés enyhülése miatt.

Nagy segítség, hogy Zsófia egy nagyon részletes kérdőív alapján nyújt segítséget a megfelelő gyógynövénykeverék kiválasztásában! Laikusként biztosan csak vaktában lövöldözne az ember. Olyan szuper, hogy már az állatgyógyászatban is lehet ilyen természetes "gyógyszerekhez" nyúlni, nem kell a sok nem kívánt mellékhatástól félni. Főleg, hogy szinte minden egészségügyi problémára van megoldása a Fitocanini-nek."


A kezelésről bővebb infó itt található: https://www.fitocanini.com/product-page/kutya-szaraz-ekcema-viszketes



272 megtekintés
bottom of page