KUTYABETEGSÉGEK GYÓGYNÖVÉNYES KEZELÉSÉRŐL OLVASNÁL? 

KUTYÁD SZÁMÁRA KERESEL

 GYÓGYNÖVÉNYES MEGOLDÁST?

A FITOCANINI CSAPATÁT

ÉS TEVÉKENYSÉGÉT

SZERETNÉD MEGISMERNI?

Poppy Field

Mivel foglalkozunk?

01

ÁLLATORVOSI FITOTERÁPIA

02

ISMERETTERJESZTÉS

03

FITOTERÁPIÁS ÁLLAPOTFELMÉRÉS KUTYÁKNAK

01

Állatorvosi fitoterápiára specializálódtunk

 

Kutyád egészségének megőrzésében, betegségeinek megelőzésében és betegség esetén egészségének helyreállításában egyaránt számíthatsz ránk.

 

Minden, gyógynövényekkel befolyásolható és kezelhető problémára kínálunk megoldást: hatósági engedéllyel rendelkező gyógyhatású termékeket (elérhető árakon) és magas színvonalú tanácsadást.

02

Szemléletformálás, képzések

Vezető kutyás portálokon, mint a Kutyabarát és a Kutyabarát helyek megjelent cikkeink segítik a gyógynövények népszerűsítését a kutyatartásban.

Marton Zsófia és Dr. Szilágyi Máté Gyógynövények kutyáknak című könyvében a leggyakoribb kutyabetegségek fitoterápiás kezeléséről olvashatsz.

bridfert1.png

A FitoCanini infografikákat Marton Zsófia,

a Gyógynövények kutyáknak c. könyv szerzője - készíti.

Gyógynövény-keverékeink megvásárlásával támogatod 

a FitoCanini® INFOGRAFIKÁK megjelenését is.

Marton Zsófia a Magyar Állatorvosi Kamara előadói jegyzékében regisztrált előadó, illetve 2005 óta rendszeresen tart előadást az állatorvostan hallgatóknak állatorvosi fitoterápiából.

Ismerd meg szakértőnket, fordulj hozzá bizalommal!

 

03

Fitoterápiás állapotfelmérés kutyáknak

Marton Zsófia, a FitoCanini receptúrák készítője az online tanácsadás keretein belül kutyára szabott fitoterápiás kezelést javasolhat. Ezt a lehetőséget a bonyolultabb, nehezebb esetekben mindenképp célszerű igénybe venni. 

 

A meridián kérdőív kitöltésével kezdődik a folyamat, majd 10-14 napon belül megérkezik a kiértékelés és a termék-kombinációkra vonatkozó javaslat a gazdi e-mail fiókjába.